Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z g2a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem TES VI Skyrim Legendary edition w g2a, i po godzinie czekania na klucz wkurzyłem się i napisałem do supportu i mi napisali   to:

Greetings,

Thank you for contacting G2A Digital Marketplace Customer Support. G2A is the marketplace where Customers have a wide range of products offered by independent sellers.

Unfortunately, the seller ran out of keys just the moment before you placed your order - immediately after they were deleted from the list of available offers. We apologize for inconvenience. Your purchase was cancelled and the refund for it already requested. You can safely place a new order now and please accept this discount code, it should help you by lowering the price or your next potential purchase:

Please note that it is valid for 7 days and can be applied when you have only one product in your cart.  The discount amount is 3%.

With Best Regards,

Luke

Co to oznacza ?

Opublikowano

W skrócie: sprzedawcy skończyły się klucze, a pieniądze, które zapłaciłeś zostaną niedługo zwrócone ;)

Opublikowano

Dostaniesz zwrot pieniędzy, bo sprzedawcy skończyły się klucze

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...